Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

STUDENTEN

Publicerad 2016-06-07 23:44:00 i Livet, Studenten,

 
 
 
 
• för jag har tagit studenten! •
 
Alltså okej.. detta är något av det sjukaste och jag har inte förstått det än trots att det är fem dagar sedan jag sprang ut från skolan för sista gången - jag har för tusan tagit studenten?? Vad hände där egentligen? Tretton års skola är avslutade och jag är så lycklig för det. 
Dagen började för min del redan vid nollfyra:nollnoll då syster var snäll och gick upp (!) och lockade mitt hår så att det skulle vara fint under dagen. Åkte sedan fixad och klar till champangefrukosten med klassen som började redan vid sextiden och där hängde vi sedan till halv nio då vi skulle befinna oss i skolan igen för en sista samling med klassen, vår fina lärare och resterande del av alla studenter. Har nog aldrig varit med om en så speciell stämning som under den dagen - helt galet. Att vi fick sällskap av trettiogradig värme gjorde sitt till så satt och halsade vattenflaska efter vattenflaska för att inte svimma haha. En samling i aulan med lärarcabarét och lunch stod sedan på schemat innan vi räknade ner inför utspringet. Att stå där, få grattisönskningen av rektorn och sedan springa ut till tusentals väntande släktingar, familj och vänner.. wow, det var sjukt. 
 
 
 
 
 
Var överlycklig och helt hög av värmen, kramade om Lina som sprang ut två klasser efter mig och fotades av Albin med min fina familj vid min sida - glader. 
 
 
 
 
 
Lyckan över att både Flora och Albin stod vid resterande del av familjen vid utspringet var total och att åka cab hem med dem genom ett kokhett Göteborg var mer än fint vill jag lova. Åh. 
 
 
 
Hemma väntade en studentmottagning med fantastiskt fin släkt och vänner som kom och gick under eftermiddagen och kvällen -  T A C K   till alla er som kom och gjorde min studentdag så otroligt bra och minnesvärd. 
Senare på kvällen packade vi in oss ett helt gäng i bilen och åkte till Härlanda där bad väntades för de som vågade. Jag var inte en av dem så jag satt vid en klippa istället - väldigt härligt med fint sällskap det också. 
 
Jag är otroligt tacksam att ha så fina vänner och familj runtomkring mig som kom och firade - älskade ni ♡
 
 
 
Bilder är tagna av mig, syster *klick*, Flora & Albin
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela