Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

AFTERNOON SNACK

Publicerad 2016-08-31 15:07:51 i Livet,

Kaffe i mängder och vindruvor får bistå med sällskap, energi och koffeinkick
 
Annars då? Klockan ringde obarmhärtigt tidigt imorse och efter en natt med otroligt dålig sömn var jag allt annat än pigg. Men jobbdagen förflöt snabbt och smidigt ändå och jag kan inget annat än att älska barnens härliga syn på livet. De ger en så mycket leenden. Nu väntar ett par timmar med plugg innan kvällens lektion och sedan två dagars ledighet. Jippie! Har ni haft en bra dag?
 
 
 

TISDAGSJOBB OCH SOLNEDGÅNG

Publicerad 2016-08-30 23:44:56 i Livet,

 
Godkväll vänner! Skulle egentligen varit ledig idag men blev inringd till jobbet imorse för att jobba både idag och imorgon så jag har med andra ord spenderat hela dagen på där.  Jag ska dock inte klaga för det var väldigt mysigt  - har saknat dem sen min praktik där i våras. Det blev ett par timmars nödvändig dejt med matteboken när jag kom hem samtidigt som himlen färgades rosa innan Isabell kom förbi för några timmars catch up i sällskap av te och naturgodis - ett tacksamt avbrott från ekvationer och funktioner. Nu är jag så trött så ögonen går i kors, hörs mer imorgon. KRAM

BRUNCH OCH NY VECKA

Publicerad 2016-08-29 11:10:00 i Livet, Mat,

 
Hej på er! Nu är jag tillbaka i Göteborg igen efter fyra fantastiskt fina dagar med promenader i solvarma Jönköping, skratt, häng med favoriter och fotografering. Igår förmiddag när vi vaknat blev det brunch för min och Olivias del innan vi gick vidare till kyrkans familjefest och hängde där resten av eftermiddagen, dock i sällskap av ösregn.. men mysigt ändå. 
 
Nu - måndag och klockan står på elva:tio och jag är redan inne på dagens andra kopp kaffe. En ledig dag väntar men den lär inte bli speciellt lugn för det då jag har en to do-list som är mer än välfylld så jag lär ha att göra idag ändå. Jag har kommit in i ett blogg-flow med massor av inspiration och idéer men i kombination med jobbet och plugget blir det lätt att bloggen hamnar i skymundan.. ja, får se hur jag löser det helt enkelt. Hoppas ni får en fin dag hörrni!

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela