Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

GODNATT MÅNDAG

Publicerad 2015-02-23 23:22:00 i Livet,

Efter en otroligt fin dag kan man inte vara annat än överlycklig och tacksam, det gäller att ta vara på de små sakerna i vardagen - det är de som gör livet. Dagen har bjudit på mycket skratt, fina samtal med två klippor i mitt liv och har även hunnit med en runda på stan, hittade däremot inte det jag var ute efter.. men det kan vänta haha. 

Ett väldigt blandat inlägg märkte jag nu, men godnatt på er kära vänner - hoppas er start på veckan varit toppen, kram!

LANDSCAPE

Publicerad 2015-02-22 19:48:00 i Livet,

 

Söndag vilket betyder helgens sista dag. Känns ändå helt okej om jag får säga det själv, ingen större söndagsångest idag inte. Dagen har gått fort med mycket att göra - brukar ofta bli så haha. Har hunnit med båda övningskörning, välbehövligt catch-up med Flora och svingod thaimiddag. Nu väntas lite fix inför imorgon innan jag ska försöka lägga mig i tid ikväll, får se hur det går.

 
 

LÖRDAG

Publicerad 2015-02-21 21:51:00 i Livet,

 

Med facit i hand har bloggen stått tom nästan hela veckan. Ber om ursäkt för det och nej, jag ska inte sluta blogga, livet har bara kommit emellan med mycket som hänt. Har haft en väldigt skön och relativt lugn vecka - det behövdes kan jag lova. 

Jobbar ikväll fram till tolvtiden och sedan väntar sängen för min del. 

 Gårdagen spenderades med vänner på maskerad, hade otroligt roligt kan jag lova. Hade tänkt hinna gå igenom kameran imorgon så ska jag se om det hittas några bilder som är tillräckligt normala att visas här haha, återstår att se med andra ord! 

Har ni haft en fin vecka vänner? 

 

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela