Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

BÄSTA BOKEN

Publicerad 2016-06-30 20:35:32 i New in,

 
 
En av de inköp jag fick med mig från Nya Musik under nyhemsveckan, älskar den. 
 
Även idag bjuder Göteborg på regn - wow vad förvånad jag är - och jag längtar tillbaka till förra året för exakt ett år sedan då jag spenderade dagen på en kokhet handbollsplan med två bästisar under Partille Cup, det var fint om något.
Dagen har till största delen spenderats i soffläge med SATC på datorn då min rygg inte alls vill samarbeta med mig idag men tog mig ut på stan en sväng för att lägga beslag på en kjol jag kärat ner mig totalt i. Till min lycka fanns det en kvar i min storlek så den norpade jag fortare än kvickt, visar bild lite senare. KRAM.
 

EN SOMMARLISTA

Publicerad 2016-06-30 18:06:00 i Livet,

 
Mina planer för sommaren: Kommer åka till Gullbrannafestivalen i början av juli med Lina och hoppas på bra väder så det förhoppningsvis blir en del strandhäng mellan konserterna. Resterande del av sommaren är relativt oplanerad så jag ska försöka hänga med mina fina vänner så mycket som möjligt, spendera tid på landet, träna i den mån det går, troligen jobba och sista juli ska jag på bröllop för min fina ungdomsledare. 

Hur länge ska du vara ledig? Kommer försöka vara ledig så mycket som möjligt i sommar då det väntar både plugg och jobb till hösten. 

Vad ser du mest fram emot? Att kunna planera dagarna precis som jag vill, ha tid med sånt som inte hinns med annars och att spendera dagar med saknade favoriter. 

Vad kommer du köpa inför semestern? Har redan införskaffat en hel del men ytterligare en klänning och en bikini till skulle inte garderoben klaga på. 

Vad kommer du äta? Kommer leva på jordgubbar, vattenmelon, grillat, smoothies och kaffe i sommar - lycka. 

 
Vad kommer du ha på dig? Om vädret tillåter går jag helst barbent - men med vårt kära lands hastiga väderomslag vet man aldrig, kanske får spendera hela sommaren i regnställ? 

Det här lyssnar jag på i sommar: Podcasts och otaliga spotifylistor med blandat innehåll. 

Vad oroar du dig för? Att sommaren ska gå för fort.. 

Hur vill du minnas sommaren i september? Som en sommar då jag verkligen tog vara på livet. 

PORTENS BAGERI

Publicerad 2016-06-30 11:00:00 i Livet, Mat,

 
 
 
 
 
 
 
Igår vid tvåtiden mötte jag upp Hanna för en lunch på Portens bageri, ett relativt nyöppnat café och bageri och fy galet vad mysigt det var där - och gott också för den delen! Om jag känner mig själv rätt kommer det garanterat bli ett nytt favoritställe hehe.
Kan vi för övrigt bara ta en minut och prata om inredningen där? Så snyggt, jag avlider. Det var iallfall otroligt härligt att ses igen efter en månads fullt upp på varsitt håll - men det känns helskumt att vi inte kommer att gå i samma klass och ses varje dag till hösten som vi gjort konstant i tre år, vad hände där egentligen? Tre timmar där gick fort och förhoppningsvis dröjer det inte en månad innan vi ses igen. 

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela