Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

STUDENTBAL 2016

Publicerad 2016-05-29 13:03:44 i Foto, Livet,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder tagna av Alice L. Mattsson & Flora Bernhardsson
 
I torsdags gick årets studentbal av stapeln och jag hade äran att ha Lina, Albin och Hanna som sällskap - favoriter. Att bästis kom och fotade oss och att vädret var perfekt gjorde inte saken sämre heller - åh. Så otroligt glad att jag kunde vara med trots ryggen - men med platta skor - så skönt! - och lite smärtstillande så blev det en väldigt fin kväll. Vi begav oss hemåt redan vid lite över elva och gick och lade mig innan tolvslaget - fantastiskt skönt. 
 
 
 
 

TJUGOFJÄRDE MAJ

Publicerad 2016-05-24 22:27:19 i Livet,

 
God kväll hörrni! Idag spenderades förmiddagen i skolan där ett betygssamtal och argumenterande tal i svenskan kunde bockas av innan jag styrde stegen hemåt igen. Har med andra ord bara två uppgifter kvar i skolan plus ett nationella i matten innan jag är skolfri för en bra stund framöver - hur fantastiskt? 
 
Vad som känns ännu mer fantastiskt är att balklänningen nu är fixad och klar och att det bara är lite småfix kvar innan den stundande balen på torsdagkväll. Kan inte förstå att jag inte längre är ett gymnasiebarn om tio dagar..kan någon förklara vart dessa tre år har tagit vägen..?

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela