Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

HANNA ♡ ADAM

Publicerad 2016-07-31 16:37:02 i Foto, Livet,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var det äntligen dags för min käre ungdomsledare Adam att få sin Hanna - och vilket bröllop sen! Ett lyckligt bröllopspar, finfint sällskap, bra väder och god mat är en kombination som inte kan bli annat än bra. Kan vi bara ta en stund och älska mönstret på Judiths klänning? Jag trillade inte in innanför dörren hemma förrän klockan närmade sig halv tre - och när klockan ringde imorse var jag inte nådigt pigg men det var bara att masa mig upp haha. 
 
 
 
 
 
 
 

TRISS I KUSINER

Publicerad 2016-07-30 15:43:00 i Foto, Livet,

 
 
 
 
 
 
Dessa två kuiner har jag fått hänga med större delen av den föregående veckan och i torsdags kväll spenderade vi ett par timmar nere i hamnen, åt glass och satt på värmebänkarna. Jag är så glad att vi är ett helt gäng kusiner i ungefär samma ålder - trots att jag är äldst i tjejligan ♡ Min näst sista semestervecka kunde garanterat inte blivit bättre. 

EN KVÄLL PÅ MOSTER ELIN'S

Publicerad 2016-07-29 12:03:00 i Foto, Livet,

 
 
 
 
 
 
 
 
Gårdagskvällen spenderades nere i hamnen på Moster Elin´s glasscafé med mamma, vovven, moster och kusinerna ända tills solen började gå ner över vattnet och färgade himlen rosa. Mer mysigt slut på den dagen är nog svårt att få - älskade sommarstad. 
 
 
 

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela