Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

FLUFFY JACKET

Publicerad 2015-01-31 22:45:00 i New in,

 
FLUFFY ON MY MIND. Många butiker senare - äntligen är jackan min! Kan inte va mer nöjd. Att jag fick den för hundrafemtio spänn istället för femhundra klagar jag heller inte på. 

Annars då? 

Gårdagskvällen bjöd på mycket skratt och jag hade väldigt väldigt trevligt. Ska se om några bilder på kameran blev tillräckligt normala för att visas här haha.. lyckades snubbla rätt ner i en snödriva på vägen hem också, måste ha sett väldigt kul ut, syster min stod i alla fall och skrattade..haha. 

 

TORSDAGSLYCKA

Publicerad 2015-01-29 20:45:00 i Livet,

 

FOUR. Bjuder på ett par bilder från min instagram från de senaste dagarna då både skridskoåkning med mina favorittjejer och en iskall promenad i söndags morse har hunnits med. Imorgon är det äntligen fredag, som jag längtat! Denna veckan har varit riktigt seg med mycket plugg och jobb - men jag ska egentligen inte klaga. I helgen blir det troligen inte många knop - har lite lösa planer än så länge men får se vad det blir av dem. Nu, te och lite plugg, kram!

 

WILD HEART

Publicerad 2015-01-27 16:41:00 i Livet,

 
PERFECT. Sitter för tillfället och bläddrar i min fina Superlicious-bok som inhandlades på mellandagsrean, dricker te och ska alldeles strax ta tag i plugghögen som nästan förblev orörd igår med Spotify i bakgrunden. Om en timme eller två ska jag dra mig mot gymmet för ett styrkepass med fokus på mage och ben. Hur har er tisdag varit vänner? 

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela