Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

MÅNDAGSCRAVING

Publicerad 2015-11-30 20:19:00 i Livet,

 
Just nu längtar jag mer än någonsin att få skapa mitt eget hem, en vecka i skidbacken och fina posters att pryda mina väggar med. Någon som känner att ni vill bistå mig med detta? 
 
 
 

FÖRSTA ADVENT

Publicerad 2015-11-29 17:44:00 i Livet,

 

Glad första advent hörrni! Eller vad är det man säger? 

Min adventshelg har gått i rasande fart med både jobb och sjukt mycket plugg men trots det har jag hunnit med glöggfika, adventsgudstjänst och välbehövlig sömn. Imorgon startar näst sista praktikveckan med en rivstart nollsex:femton men innan dess, konsert med Watoto och städning. KRAM!

TUESDAY

Publicerad 2015-11-24 10:00:00 i Livet,

 

Lördagens benpass tillsammans med Olivia gör sig påmint även idag och träningsvärken är inte nådig. Fick höra igår från några kids på praktiken att jag gick som en gammal tant. Jotack.. haha. 

Idag står en lång dag på schemat och jag taggar mer än nånsin till att komma hem ikväll och få sova. Men har planer på att hinna göra choklad- och dumlemuffins först, får se hur det går med det. Hörs mer senare! 

♥ 

 
 

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela