Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

SOVRUMSINSPIRATION

Publicerad 2015-07-29 11:00:00 i Inspiration,

 

Jag har suttit halva förmiddagen och letat sovrumsinspiration på pinterest, tumblr och weheartit. Jag börjar nämligen bli extremt sugen på att göra om både det ena och det andra i mitt sovrum hemma. Frågan är bara hur och vad jag ska göra haha. Med ett väldigt litet rum med platsbyggt skrivbord är det inte det lättaste att klura ut lösningar. Planen är i alla fall att byta säng inom en inte allt för lång framtid och fixa lite småsaker runt omkring, stay tuned.

 
 

KÄNSLA

Publicerad 2015-07-26 23:48:00 i Livet, Mat,


m
 
 

FROM TODAY. Hjo´s väder visade sig inte från sin bästa sida så jag, Judith och Alice tog bilen in till stan i förmiddags och satte oss på Känsla. Snyggare inredning får man leta efter. Drömfint. Ett par timmar med mysigt sällskap och god fika gick fort och sedan inhandlades lite nödvändigheter innan vi åkte hem, bäddade ner oss under filtar och kollade på film. Ett kvällsmöte i Klämmesbo fick avsluta dagen och nu är vi hemma, mer genomfrusna än någonsin, redo att dejta kudden. Kram från mig! 

 

 

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela