Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

ONSDAGSLUNCH

Publicerad 2015-09-30 15:37:00 i Livet, Mat,

 
 

Veckan sedan sist har gått i hundratjugo och imorgon åker jag och Lina äntligen till Småland. Det ska bli så skönt att få komma iväg, umgås med favoriter och bara vara. Längtar. 

Slutade redan efter grupparbetet idag och gjorde mig världens lättaste lunch. Kokade upp pasta och undertiden stekte jag champinjoner i vitlök och toppade med en basilikakvist och svartpeppar. Tog mindre än tio minuter. Ett glas bubbelvatten med lime och basilika till gjorde lunchen komplett. Eftermiddagen kommer bestå av både städning och packning då vi rullar direkt efter skolan imorgon. KRAM! 

 

NYFUNNA FAVORITER

Publicerad 2015-09-28 22:32:00 i Livet,

 

Två av mina senaste favoriter som allt som oftast sitter på min handled nuförtiden. Silverarmbandet fick jag av min lillasyster i present när jag fyllde 18 år och klockan införskaffades efter många om och men för ett par veckor sedan. Har kollat på den så länge men nu gjorde jag äntligen slag i saken och köpte den. Kunde inte suttit mer perfekt. 

 

STATT

Publicerad 2015-09-24 21:08:00 i Livet, Mat,

 
När vi var i Arvika i helgen åt vi på Statt och jag måste verkligen tipsa om den restaurangen, galet god mat, trevlig personal och glutenfritt bröd till hamburgaren. Lycka. Fotot är taget av min fabulösa syster
 

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela