Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

KVALITETSTID EN MÅNDAG

Publicerad 2015-03-30 15:56:00 i Livet,

 

FAVORITE TIME. Mitt sällskap för stunden är senaste ELLE där snygga Frida Gustavsson pryder omslaget och dagens skola bestod av endast en lektion och igår lyckades jag få klart inte mindre än 3 (!) skoluppgifter som jag låg efter med efter en veckas sjukdom så jag kan inte vara annat än nöjd. 

 De kommande timmarna kommer spenderas städande innan jag åker in till stan för lite kompishäng, pusshej!

 

OVER AGAIN

Publicerad 2015-03-28 12:27:00 i Livet,

LOL. Såklart, när jag var som mest taggad på att komma igång med bloggningen på riktigt får jag influensan, yay. Har med andra ord legat däckad i feber större delen av veckan vilket jag inte ens önskar min värsta fiende. Nu är jag äntligen bättre i alla fall och ska ut på lite festligheter ikväll för att fira Amanda som fyller 18! Hur har er vecka varit? 

NITTONDE MARS

Publicerad 2015-03-19 22:39:00 i Livet,

 

ATM. Har precis tagit en paus i körkortsteoriplugget och sitter och kollar igenom bilder på min något överfyllda dator och längtar tillbaka till Österlen  samtidigt som gamla låtar spelas i högtalarna. Konstigt egentligen vad musik kan framkalla minnen. Jaja, nog pratat om det, nu är planen att återgå till körkortsplugget alternativt att göra mig i ordning inför morgondagen. Lutar åt det senare alternativet måste jag säga haha.

Det snurrar alldeles för mycket påbudsmärken och varningsmärken i huvudet nu för att jag ska lyckas koncentrera mig någon längre stund. Hur mår ni? 

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela