Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

DAGARNA SOM GÅTT GENOM MOBILPERSPERSPEKTIVET

Publicerad 2016-03-28 00:07:31 i Livet,


Så var det uppdateringen ja. Första praktikveckan har gått oerhört fort i och med att det var kort vecka och jag trivs lika bra som vanligt. Gymnasiearbetet är även det färdigskrivet och inlämnat så nu är det bara den praktiska delen kvar som jag faktiskt inte är speciellt orolig för vilket känns oerhört skönt. 

Bjuder på lite bilder från förra helgen då jag inom loppet av ett dygn var i Jönköping där jag gick på öppet hus på universitetet, drack morgonkaffe med en fin vän, satt på bryggan i solsken i väntan på bussen till Göteborg och några timmar senare var jag tillval på hemmaplan där middag och promenad upp till Brudaremossen med Lina, syster och Palle väntade. Definitivt en helg jag kommer att minnas med glädje. 

Nu: en dejt med kudden inplanerad, godnatt. 

VÅR STAD

Publicerad 2016-03-20 13:12:51 i Livet,


Fredagskvällen spenderades på en fullsatt Braheteater med familjen Storsjö och Albin där fina Olivia medverkade i estettvåornas konsert Vår stad. Så otroligt duktiga.. hade gåshud under stora delar av konserten. Sen att det var så mycket folk att vi fick sitta i trappan gör inte speciellt mycket nu såhär i efterhand - definitivt värt det.  

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela