Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

BRIDGE

Publicerad 2015-04-29 18:10:00 i Livet,

 

Ibland måste man bara älska Göteborg. Nu är tre av fyra praktikdagar för denna veckan avklarade och idag slutade jag till råga på allt vid ett så jag passade på att åka och hälsa på mormor en sväng, mysigt! Planerar att ta tåget upp till landet imorgon efter praktiken så ska alldeles strax börja packa.

Hur mår ni?

♥ 

TIME FLIES

Publicerad 2015-04-27 23:50:00 i Livet,

 

Ganska nyss hemkommen ifrån Linas 18-årsmiddag där det bjöds på grillat (!), supergod tårta o gott att dricka ihop med ett gäng goa tjejer, mys på hög nivå! Kunde inte få ett bättre slut på måndagskvällen. 

Igår mötte jag upp två fina vänner i stan innan kvällens möte med connect och det blev också ett par timmars häng på Le Pain Francais med nytt folk - otroligt trevligt!! Landade hemma runt 23-snåret och kan lova att jag däckade fort efter det haha. 

Imorgon väntas en välbehövlig sovmorgon och ska därför alldeles strax slå ihop datorn för idag innan jag somnar, hoppas ni haft en fin helg, kram!
 

HEMGJORD PIZZA

Publicerad 2015-04-25 20:45:00 i Mat,

 
D I N N E R . Gårdagens middag blev skapelsen ovan och oj vad underskattat det är med hemgjord pizza! 
 

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela