Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

AT THE MOMENT

Publicerad 2015-08-30 17:02:00 i Livet,

 
 

Här kommer jag spendera de kommande timmarna, med planering och bloggläsande. 

 

Hej på er! Har varit relativt off från bloggvärlden de senaste dagarna - haft sjukt mycket att göra med fix kring helgens släktkalas för pappa som fyllt år men nu har det lugnat ner sig, kalaset är avklarat och oj vad lyckat det blev. Har bara hur många bilder som helst att gå igenom nu.. 

Igår kom jag inte i säng förrän närmare halv tre och skulle befinna mig i kyrkan klockan nio imorse för att baka och ha hand om fikat. Men med kaffe och fina vänner gick även det att överleva. Eftermiddagen ser ut at bli lugn, laddar upp för ytterligare en fullproppad vecka med massor av saker på att göra-listan. Hur har er helg varit? ♥ 

 
 

ONSDAG KVÄLL

Publicerad 2015-08-26 22:05:00 i Livet,

 

Gårdagens skoldag blev inte lika lång som jag trodde, hallelujah för det! Fick sluta fjorton:femtio istället för sexton:trettio. Mycket tacksamt. Hann med en sväng ner på stan och fick inhandlat lite nödvändiga skolsaker innan jag mötte upp Lina. Eftermiddagen och kvällen spenderades hos henne med mängder av teori- och matteplugg innan jag vid niotiden tog bussen hem med fina Olivia i lurarna. Oj vad gårdagens eftermiddag gav energi, lycka. 

 

Idag har jag hunnit träna, plugga och städa rummet, kalas för pappa väntar i helgen med hela släkten som besök, woopwoop. Godnatt på er fina vänner, hörs imorgon. ♥ 

TJUGOTRE:FYRTIOTVÅ

Publicerad 2015-08-24 12:09:00 i Livet,

Godkväll på er! Att ta sig upp när klockan ringde nollsex:femton imorse tog emot riktigt ordentligt men med en ordentlig dos vilja kom även jag upp tillslut och med fint cybersällskap på bussen började dagen ändå på den bättre sidan. 
Planerna om att vara produktiv och få en del saker från att göra-listan avbockade idag i och med att jag slutade tolv:nollnoll höll inte speciellt bra haha. Somnade direkt när jag kom hem och vaknade inte förrän fyra timmar senare.. Introduktionen på den nya svenskakursen tog tydligen mer energi än vad jag trodde. 

Har i alla fall suttit framför datorn större delen av kvällen med jobb och några favoriter på Skype som sällskap. Tror helt ärligt inte jag skrattat så mycket på länge, ett par timmar att minnas, inget snack om saken. Nu väntar en dejt med kudden innan en lång skoldag.. GODNATT!

 

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela