Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

HAVERDAL

Publicerad 2016-06-16 23:34:14 i Foto, Livet,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! Tystnaden härinne beror på att jag spenderat dagarna fram tills idag i Haverdal med Albin och Olivia i hennes familjs stuga. Alltså.. kärlek till dem - mina fina vänner. När vi kom fram i söndagskväll var vädret fantastiskt så vi tog med oss kameran de få metrarna det är ner till vattnet, promenerade på klipporna och jag bara njöt av livet för en stund. Att min sko fick sig en simtur är dock en annan sak haha. Varma mackor och uppackning hann det också bli innan vi sa tack och godnatt - tröttare än någonsin. 
Måndagen bjöd på fantastiskt väder så större delen av dagen spenderades nere på stranden i vågrätt läge på en handduk i stekande sol - fantastiskt. Lyckades till och med somna till på stranden hehe.. 
Vädret var desto ostadigare tisdag och onsdag men med ett par avsnitt Game of Thrones, bilturer, kaffe, skip-bo och fint sällskap hade även det sin charm. 
 
Mat, bad, sol, tacksamhet och ösregn är de ord som får beskriva dagarna som varit och trots humör som haft sina egna liv har det varit väldigt fina dagar därnere - dagar jag kommer minnas länge och som jag redan saknar. Tempot därnere är helt annorlunda än här hemma och det var en skön kontrast till vardagslivet ♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela