Eira Mattsson

• instagram: eiramattsson • mail: eiramattsson@me.com •

HÖSTLOVSONSDAG

Publicerad 2015-10-29 00:21:00 i Livet,

 
 
 
Imorse efter en timmes snoozande satte jag mig på bussen och nu, cirka 10 timmar senare är jag tillbaka på hemmaplan igen. Grymma vänner, lite väl mycket kaffe, iskall promenad, skratt och en fantastisk himmel har min onsdag fått bestå av och trots många timmar i kollektivtrafiken hade jag aldrig någonsin velat byta bort den här dagen. Lätt höstlovets bästa dag. 

____________

Sen var det ju det där med uppdateringen också. Den har legat en hel del på is under de senaste dagarna men har verkligen inte hunnit med det utan jag har prioriterat att komma ikapp med allt annat som står på att göra-listan och att inte stressa allt för mycket vilket jag annars är väldigt duktig på hehe. 
Imorgon väntas en relativt lugn förmiddag innan jag åker iväg på jobb och sedan vidare till konferens. Hoppas kunna sova lite i bilen imorgon under timmarna upp. Även nu väntas sömn. Godnatt.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Eira

• 19 år och bor i Göteborg. Tog precis studenten så nu ägnas dagarna åt träning, umgås med vänner, spela piano och stå bakom kameran så fort tillfälle ges •

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela